Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je ono da treba u vodi da odstoji, ko biva otrovna je ako se to ne uradi?
Na laganoj vatri, i ovi omjeri nisu dobri. Niti treba ovoliko da se kuha, npr. Basmati oko 10ak min max.
Poanta je u tomu da riža upije vodu,ali ne da voda ispari
Znate li vi koliko ima vrsta rize i da se svaka kuha drugacije zavisno od toga kako ce se posluziti. Tako da ne postoji univerzalna definicija savrseno skuhane rize. Al hajd...
od riže se diže ett sad
Upravo je suprotno, riza se kuha na laganoj vatri i sa manje vode ako ocete savrsenu rizu.