Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe veze.... Otkako preskačem doručak u potpunosti nikad se bolje nisam osjećao.... Smršao, glava bistrija, više energije.... Intermittent fasting je zakon....
nisam prije 12 jeo ima 5 godina
Kako ću doručkovati u 7h kad ustanem u 9h 😀
Ahahahahaaaaa , mrš!
Da se mora jesti ljuski rod bi do sad nestao.. Ček i engleska riječ za doručak (breakfast) bukvalno znači "prekini post".. Dakle prvo postiš ideš nešto uloviš, pa onda jedeš, nekad prije nekad kasnije ali nikad odmah ujutro. Tijelo obezbjeđuje energiju za ujutro iz rezervi ("efekat zore" -raste šećer u krvi)
a šta je sa intermitent fastingom i autofagijom, u svjetlu ove priče o doručku?????
Ma vi ste pukli
nije poenta se naljohat za dorucak, vec cisto malo nesto prezalogajit a ne gladovat do 12 sati
doslo vrijeme da treba treba raditi sve kontra sta mainstream kaze.fakat
hajde bogati i secer je za ljude, sta fali...
Dobro ima iko živ..
Nek idu u K sa ovim istražuvanjima ljudi jedite šta hoćete kada hoćete.