Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maria: Čombe jesi njoke, nisam samo šiopi
Ili naručite nešto slično, jednako nezdravo iz Montane. Jao jesam se umorila… ne bih sad mogla da kuham taman da mi Joe Managniello čeka ručak.
Hajde ok moze se pojesti... ali sto svi nadrikuhari po netu forsiraju sampinjone i brhnje za kuhanje... Sampinjoni su voda... imas i boljoh gljiva ali haj eto...
bukovace 😋😋mmmm,lisicarke,vrganji,smrčci😋😋😋gljivoljupci ima li vas😋😋
najbolje i najjednostavnije njoke skuhati njoke u vreloj vodi i ocijediti ih…u tavu staviti kasiku maslaca i malo maslinovog ulja i na tome proprziti male kockice sunke i sampinjona, zatim dodati gorgonzola sir da se istopi, onda dodati vrhnje za kuhanje i kad pocne da kuha u to. Dodati njoke, malo muskatnog orahcica u prahu, bibera i soli i sve lagano mijesati
ukoliko je pregusto dodati malo mlijeka i ponovo promijesati i njoke servirati u tanjir, posuti sa parmezanom sirom i ukrasiti sa svjezim persunom… Prijatno 🙂
ukoliko nemate gorgozolu moze i blue chesee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
By Čombe
Necu ti ja njoke pa njoke niko ne voli, daj kakav normalan recept
Odakle mi njoke
ni brasna 😅
Njoke?
jok, šaopi
haj ne njoke