Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog toga sto ga uzgaja svaka susa, Zbog toga sto ga tretiraju svim i svacim,zbog toga sto ga zaljevaju otpadnim vodama iz raznih bacvi i sl.
Kupujem ga cesto i bas ga volim. Prosle godine mi haver dao jednu hajmo reci gajbu paradajza sa Nisica. Uzgaja ima plastenike vec par godina uh kakav je to miris i ukus bio domace 100%. Bolji do tada probao nisam moracu ga nafatati opet vakat je hehe
Paradajz je voce
Ja ga bukvalno najvise volim. Najdrazi mi je uz dorucak jaja i paradajz to mi je vrh mada ga mogu jesti bukvalno sa svim.
Uf, sa slaninom, sirom, prazilukom i paprikom.... Umami....
Nisam znao a jedem ga bas bas cesto haman svaki dan. Najvise volim onaj sok sto ostane na kraju pa ili popijem ili malo umocim. Meni najdraze povrce.
taj sok ti je definisan kao otrov, pesticide pijes bukvalno lol
@Nevin haha bukvalno danas isto uradio uz pire i filete stara izrezala paradajz, luk i krastavac mada ga ja volim i solo ali danas sam bukvalno tako jeo. Paradajz je bas bas jedinstveno dobar jos ako je dobar domaci nema dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)