Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog toga sto ga uzgaja svaka susa, Zbog toga sto ga tretiraju svim i svacim,zbog toga sto ga zaljevaju otpadnim vodama iz raznih bacvi i sl.
Kupujem ga cesto i bas ga volim. Prosle godine mi haver dao jednu hajmo reci gajbu paradajza sa Nisica. Uzgaja ima plastenike vec par godina uh kakav je to miris i ukus bio domace 100%. Bolji do tada probao nisam moracu ga nafatati opet vakat je hehe
Paradajz je voce
Ja ga bukvalno najvise volim. Najdrazi mi je uz dorucak jaja i paradajz to mi je vrh mada ga mogu jesti bukvalno sa svim.
Uf, sa slaninom, sirom, prazilukom i paprikom.... Umami....
Nisam znao a jedem ga bas bas cesto haman svaki dan. Najvise volim onaj sok sto ostane na kraju pa ili popijem ili malo umocim. Meni najdraze povrce.
Isti sam. Danas krastavicu, paradajz i luk izrezem, malo posolim i mljac, a na kraju nagnem posudu i popijem sok
taj sok ti je definisan kao otrov, pesticide pijes bukvalno lol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)