Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok klixe, zasto onda cjedilo nije ravno??
Džaba kad ću ja opet onako..
A sta cemo ako je razlicit promjer cjedila od serpe?! De ba ne pametujte...
Pravi naslov bi trebao biti Znate li da sve vrijeme pogresno KORISTIMO cjedilo ! Tj, i ovi sto su stavili clanak valjda spadaju takodjer u osobe koje su pogresno koristile cjedilo, a ne samo mi koji citamo clanak ! Toliko...
Klix zeli da kaze da je narod glup i dokaz toga sto citaju klix. A nema kretena vecih od novinara koji svaki dan im misija da objave lazne vijesti.
Mikroplastika ostaje u hrani na ovaj predlozeni nacin
Gadljivo i u jednoj i u drugoj verziji. Bar meni.
Klixe pisite copy-paste vijesti iz Ukraine bolje vam ide …..
Jedan trik koristan za pastu bolonjeze. Prvo klasika samo u dubljem loncu a nakon dinstanja toga dodati pola litre tomato passate i pola litre tople vode sa rastopljenom govedjom kockom u lonac i onda nakon 15 minuta kuhanja dodas kracu pastu direktno u lonac da se skuhaju u sosu. Pokupice visak vode stalno mjesati dodati vodi po potrebi. Nema prljanja drugog lonca, nema cjedjenja. Brzo i dobro za 40 miniuta max jedan lonac uprljan.
Hahahaha
Nemoj me je*at da ste tek to skontali