Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontrola stepena sazrijevanja sira ,,spravica" pravi rupe u Svicarskom siru.
Šupalj ko švicarski sir
to su bakterije koje vole da puno prde u siru. To vam je isto kad covjek u drustvu prdne i odmah svi od njega pobjegnu. Tako isto sir pobjegne od bakterija i tako nastane rupu. A ta druga vrsta bakterija one vec podriguju i time sir dobije malo ko 'orasast' ukus i to najvjerovatnije zbog toga sto su te bakterije potekle 's oraha' isto kao sto su banane postale od majmuna.
Da bi se miš imao kuda kretati.
Pa zato što nisu imali više Sira da začepe te rupe. 😂😂😂
Da Džeri gleda Toma ako mu se približi.
Miš pojeo..