Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet povrsnost. Ne moze svaki krompir ispasti hrskav da ne znam sta radis. Postoji hiljadu sorti i zna se koje su najbolje za koju pripremu. Ovo sto ste napisali je pola posla btw .
Ne znam .
Ko jos prokuhava prvo krompir? Cemu to?
Bude ekstra, al nije niko lud da pravi sebi dupli posao
Bolji je iz rerne, nego iz pecnice....
Ne znam
ali mnogi ne vole hrskav krompir,ja ne volim hrskav krompir!