Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napušeni od malih nogu
Kako nece,legalna Marihuana 😁
Wow! Koja glupost.
da bi dijete vozilo vise bicikl, islo njime do skole potrebna je uredjena drzava, kultura saobracaja, sigurna drzava..njima sto se tamo moze desiti je da je roditelj alkoholicar ila da ima pedofila dok se kod nas citava porodica bori sa egsistencijalnim pitanjima, kabadahijama na vlasti, kabadahahijama na putu, u skoli svuda da ne govorimo o aparthejdu, fasizmu, lazima..
Ne morate gledat da djeca prisustvuju klanju zivotinja zvanom kurban
Djeca u nasoj zemlji nisu sretna zato sto ih roditelji ne odgajaju kako treba,Tobejarabi vidio sam neki dan od komsije Mahmuta sin Dzibril udara Ivana ilmihalom po glavi jer nije musliman.Mahmuta sam cekicem udario i uzeo mu litar rakije zbog toga.Odgajajte djecu da budu kao nizozemci ako bog da insalah
zato jer imaju rotterdam haze ;)