Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ono kao kad je cigo kupio istu kuću pored doktora . Kad je doktor prodavao kuću , prodaje i cigo samo duplo skuplja od doktorove. Pitaju ga kako to a cigo odgovori pa lijepo. On prodaje kuću koja je pored cigana a ja koja je pored doktora..
Molim objasnjenje ako ga neko zna. Ovo sa 700 tisuca hiljada mogu shvatiti kao nenamjernu gresku ali me zivo zanima sta bi trebao znaciti motorni teren. Staza za moto trke,spidvej ili ...?
6.3 miliona ovo sranje, i to montazna
Ode Kim u agente za nekretnine! Ispuhali silikoni izgleda 😂
drvenu brvnaru i stalu isto drvenu prodaju za 7 mil. koliko onda kosta prava kuca
Prodaje nekretnine jer će im uskoro značajno padati cijena.
To su nekvalitetni materijali tipa barake
Jes mi vise i ona prekardasian
ako se nađe budala da za ovo plati 7 miliona, svaka mu čast na gluposti... ali opće poznato, svemir i ljudska glupost su neigraničeni....
Dvaput se posr@la i kuca odmah skuplja?! Ovo je tipa Ronaldov a7...
Koja pismenost ...
šta je ovo vako zaraslo, bolje je mogla kupiti u onoj strančugi u Grdonju