Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojavili su mi se u špajzu bili, nikako se riješit napasti dok im ne ukloniš izvor hrane. U mom slučaju je to bila pšenica koju je mati zaštekala dok je bila korona aktuelna i zaboravila za nju. Međutim, simptomatičan mi je ovaj komentar ''stručnjaka'' da nam ne bi naškodili kad bismo ih pojeli i da su oni ''dodatni protein''. Ako Azijati u odsustvu normalne hrane žderu bube, ne znači da ih i ja moram/trebam jest
To be znaci ni da bilo ko treba stekati psenicu!!! Imate po 10-20 kila brasna, ali nemate germe/kvasca za to??? Ja ne Znam gdje je problem u Bosni sa tim stekanjem brasna??? Kupi radje 5 kila makarona!!! Poruci mami.
Ako ćeš iskreno, riječ je bilo o jednoj kesi pšenice u kojoj nije bilo ni 800 grama, ali se očito učahurila ova gamad unutra. Danima sam ih pokušavo pobit, otrovat itd, dok na kraju nisam cijeli špajz izvalio i našo ih milion u kesi u kojoj je nekad bila ta pšenica, a sad ostala samo ljuštura.