Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni razlog je ako dubuko zasvrbi a muzev ne moze dokucit.
PA SVAKI NORMALAN COVJEK CE POMOCI ZENI NEKE STVARI URADIT OLAKSAT JOJ KAD ZENA RADI KUCA TO SU OBAVEZE ALI TO MUSLARCI NE VIDE.NE VIDIM RAZLOG ZASTO NE POMOCI BAR NEKE STVARI KOJE MOZE COVJEK URADIT.
Nema keksa, da je keksa ne bi bilo razvoda keksajte se
Kad nestane ljubav, sve postane razlog..
Glavni razlog je što mogu i što su egzistencijalno sposobne. Sve ostalo je relativno.
Onda mene moja nece nikad ostavit'.
Tako sam i ja mislio druze,ali sam se prevario.
Zato se u Islamu kaze da muz MORA pomagati u kucanskim poslovima.
Ima smisla, naročito ako žena ima svoj posao, a većinom ga imaju danas. Znači ti kad dođeš kući imaš još jedan part time posao da čistiš, kuhaš, peglaš, motaš. To izgleda ko sitnica samo onome ko to nikad nije radio jer su drugi za njega radili (mama)