Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivotinje su bolji ljudi od ljudi...
Oči lijepe.. Dobre i pametne...
RIP medo mnogi građani zive tvoj pasji zivot. Hajd ba sta vam je za paščetom kad se odmorista na moru prodaju u bescjenje. Objasnite mi ko htjede prodati, a ponistice se ugovor ako iko ima imalo mozga, zeničko odmaraliste za 5.24 m Eura kod Omiša sa sastavom SDA i Zenicke inicijative od 22 vijecnika od ukupno 31? Jednoglasno glasali majko draga. Duce 10000 kvadrata kristalno cista voda 5 m eura- to treba biti jako nedalekovidan da ucinis svojim građanima.
Bio je dobar cuko i volio je djecu. R IP Medo
Omiljen a lutalica koja patetika
gluposti tobe yarabi
Medo, pas iz našeg kraja, lutao je, ali nikad nije bio sam, u svakom kutku naša radost i nada, svima nam je uljepšavao dan. Bez krova nad glavom, ali s dušom toplom, svaki susret s njim bio je dar, u očima njegovim, ljubav iskrena, prijatelj pravi, iako nije imao svoj prag. Al' jednog dana, svijet je stao, žena u autu, bez svijesti o njemu, zaustavila je srce koje kuca, ugasila svjetlost koja nas je grijala.
Naš Medo sada mirno spava, bio je s nama, bio je prava glava. Lutalica bez krova, al' srca puna, svi smo ga voljeli, bio je naša luna. Sada ga nema, al' pamtićemo ga zauvijek, u srcima naših ostaješ kao meki smijeh. Počivaj u miru, dragi naš prijatelju, zauvijek ćeš biti s nama, u svakom veselju.
Alah da ga uvede u Dženet a porodici sabur.
Nije on lutalica! Pas je imao vlasnike, u stanu je boravio (ako je to taj na kojeg mislim). Umiljat je bio pa nije bio problem da ga puštaju samog. Žao mi ga je stvarno jer je bio pametan gotovo kao čovjek, samo što nije pričao.
Jasno mi je da su mnogima to kao clanovi porodice i to mogu da razumijem svako ima svoje razloge, i treba to poštovati..ali treba i shvatiti da je to primarni instinkt, nemoj ga hraniti neces biti interesantan , nece te voliti samo 'nako eto..a ovo da su bolji od ljudi, pa normalno kad medju ljudima ima zvijeri, od takvih nije tesko biti bolji.
Primarni instikt je tebi u glavi druze pojma ti nemas o zivotinjama i nije tacno ako ga prestanes hraniti da neces biti interesantan kako ti kazes svaka zivotinja ima drugaciji karakter kao i covjek neka ce te voliti radi hrane a neka iz ljubavi kao i kod nas neko te voli radi para a neko zato si si mu prijatelj zato ne lupetaj bezveze kad nemas dovoljno iskustva sa zivotinjama ocigledno.
Alah da mu ukabuli
Da ga alah nagradi
RIP Medo. Saučešće Dolac Malti
Medo počivaj u miru.Ovi sto se odma vataju dece treba da znaju da ne zele svi decu da imaju.U takve stvari ne treba da se mesaju.Zivotinje su bolje od ljudi.Kada procitam neke komentare ovde definitivno je tako.
zašto nije navedeno ime od novinara? ovaj tekst je najmanje za Pulitzerovu nagradu, ovo je nestvarno