Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate, laze za Njemcke ovcare. Oni su bolji milion puta od Dobermana, Rotvajlera i velikih Doga. A Čivave su najzahtjevniji psi. Moja komsinica ima Čivavu i nikad je ne moze ni na minut ostaviti samu. Place kao malo dijete i trese se. Inace, Čivave su takodjer hiperaktivni psi i grizu noge, prste, a ponekad i vas namjestaj.
Njemacki ovcar je najinteligentniji pas. Civava je maza nako porodicni pas ali poprilicno glup.
Kadirov je najgora vrsta psa.
Ova je profulila zanimanje 110% Imao sam u stanu četiri Njemačka ovčara Ruskog vuka i sada ima evo tri godine Belgijanca MalinouNi sa jednim nisam imao problema da nekoga napadne ujedeNijedan nje znao zašto mu zubi služe osim da pojede.....
Ova bira po svojoj mjeri!
Pas nije za stan.
Nisi ni ti za društvo pa eto te.
Macka da, al ker ne,
Statisticki nije slagala za njemacke ovcare. Odlicna pasmina ali nazalost kupuju ih ljudi koji nemaju iskustva sa psima, pa ih ne istrcavaju, dresiraju itd itd a sam njemacki ovcar trazi puno aktivnosti. Nema aktivnost, postaje agresivan tacnije sklon naglim promjenama raspolozenja. 70% vlasnika nj.ovcara ne vode brigu o njima, tako da ima logike sta ona kaze. Pasmina je super ali nije za svakoga
Nije ovo iskustvo vec neki licni stav.
najbolji kucni ljubimac je velija...
Ja imam Staforda i sa njim treba rada samo od malih nogu i nemas frke. Civave su maze i vise sluze kao ukras ali svako ima svoje. Za njemacke ovcare si vala slagala samo tako.
sta cu sad
ja i