Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko istinski voli pse ,voli sve rase,svaka ima nesto svoje i to je to.Jedino ovi sto nabave psa da bi oni bili opasnij oni onda prave vecinom selekciju kao ne vole te male zenske pse i slicno .Pas je pas za prave ljubitelje !
*Pogledati.
Nema psa bez dobrog i lijepog Njemačkog ovčara ! Neki dan gledam centrom prolazi lik sa djevojčicom i vodi mužijaka Njo. On kao lav, gord, uhranjen, prelijep kao sa filma ! Neda u nju ni pohlgledati ! Te prcaste male pasmine su smiješne, igračke !