Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Bog vas nagradio sve
Svaka im čast jer naš Zavod za zdravstveno osiguranje u BiH ne pokriva troškove ovakve vrste medicinskog pomagala bez obzira na dob, spol ili medicinsku dijagnozu. I pored toga, 10 mjeseci školuju osobe za vlasuljarski zanat koji je na izdisaju zbog izbacivanja vlasuljarske prakse i kurikuluma iz srednjoškolske obuke za frizere. Svaka im čast
Mogo si mandicu nagraditi tu djecu zlatnu.A ja ti ko i dosad smao hodas gdje ima gurabija i papraco da te slika.
Allah vas nagradio,divna djeca. Sta ce mandic mahalac ovdje idi pravi vodu u Nahorevo.
Amra je od svih supruga fudbalera ipak za klasu norma l nija. Nije plasticara, humanitarka je, radja djecu a ne vodi pashchad i lijepa ko lutka. Pa pogledajte onu Marijanu Ceciliju i uporedi je s Amrim.
A Edin nadam se da ne cita Klix i komentare da vidi sta mu o supruzi i majci njegove djece pisete. Taman sa je najgora, ne bi smjeli tako iz postovanja prema njemu da pisete, a nije ni blizu najgore. Normalna zena sa eto jednom mrljom iz proslosti. Da mi je da vidim vase mrlje iz proslosti a i sadasnjosti.
To je sve sto i ima da da dlake
Sad je Amra velika humanitarka naša. Majka bošnjačka, srpska.
Jos samo da konjoglava da kosu i to je to.
sva ta djeca su dar sa neba posto su to uradili Od srca a ne kao ta da se promovisu
svi ostali su nebitni a ta je bitna sram vas isti
Ovima drugima, cija imena nisu pomenuta, puno hvala. Oni sa imenom rade zbog publiciteta.
Publicitet je potreban i jako vazan da bi uopste ljudi dosli i ucestvovali. Pokusaj da omalovazis Amru Dzeko nije uspio. Nije dosla da reklamira brend(iako i na to ima pravo) uvijek se odazove humanim projektima. Nauci da pohvalis ljude kada to zasluzuju. :)
joj Amrice prodaje Damu pod Bubrege
Zena ko i svaka druga zena
Dosla amra skratiti vrhove malo, ja konto zena obrijala glavu
Šta radi Srđan Mandić u foto galeriji ?