Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicki ga nikad nisam cijenio,ali kao glumac,tesko mu je naci ravnog....da budemo iskreni!
Fantastican glumac, a covjek... ne da mi AI da napisem sta.
zasto ga nisi cijenio politicki? jer je protiv izdajnicke politike Trojke?
Makar se neko sjetio Avduke na ovom sffu
More tebi bit babuka!
Legenda Emir
Rijetko antipatičan lik
Lord Chivas.
I babuka je drmo chivas kad bi navukao para.
Blehau na kvadrat.
Zvani chivas
Do rata fina osoba,dobar glumac,al koga SDA uzme u krilo,ko skonta kako se uzima pojedinacno i zajednicki,upane u to drustvo,tu porodicu,ni mrvice ljudstva ne ostanu i Aliju je sda pokvarila,a da nije njega,kakav po.varenjak.
DB je stvorio aliju i sda!
Kameleon i uvlakač
ON voli samo sebe i prodao bi babu u interesu svom toliko o patrioti
Sarajevo Film Festival? Ma to je kao seoski vašar, samo što umjesto na livadi, sad svi stoje na crvenom tepihu i prave se važni, a svaka "seoska diva" ima priliku za slavu. Tamburaši su bili, čeka se pečenje i šator, a možda i ringišpil bude u međuvremenu, nikad ne znaš jer puni su iznenađenja.
Reci iskreno, jesi li imao traume u djetinjstvu?
hahahaha ponovio si moje rijeci neki dan sam SFF identicno opisao, samo sam rekao provincijski vaser.... divljanje new primitives seherske elite.
uvijek je bio cirkuzant
Lanac... Ljaksa
Bukvalno je tako, samo Emire SDA te malo skrnjavila, al hajde dobro je.