Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se uništavaju globalisti.Svaka cast.
Baš tako, udri poliesterom i otrovnim prahovima na tekstilu!
znaci Haris Export bi se obogatio u kini
Bravo z generacijo !
Zato kopiraju kao veliki. U tome su prvaci, ali su dovoljno jaki i svercuju izvoz, da im se tesko može ukraj stati. Od mobitela, racunara, Lego, automobili, odjeca, obuca, torbice... Kopiraju kao ludi tuđe brendove i tehnologiju, dostignuca. Kad ne znaš sam, onda ukradi i prodaj kao svoju lošu kopiju ili kvalitetnu (Huawei i el. auta itd)
PINGTI - ne'am para jer necu da radim
Brandovi zele stalnu enormnu dobit. Potplacuju svoje radnike dok se mali broj dionicara i direktora enormno bogati. Ako nije dobit svaki mjesec 10 milijardi onda nije ok. Pa dosta vise ispiranja pameti ostatku svijeta.
Kako to objasniti mom paši koji svaki vikend ide u walter i aqua u DSQUARED2 majici :(
Znaci vratili se izvornoj tradicionalnoj kupovini dupljaka na pijaci!?
Sta znaci "brendirano"? Jel to Zapdana roba? Oni odavo vise nisu pojam za kvalitet, sad i drugi prave jednako kvalitetnu robu. Njemacka auto industrija je dokaz. Samsung vs Grundig je dokaz.
eto nek su kinezi kvalitet, jos uvijek kad nesto dobro platim dobijem i kvalitet, ne kazem da su sve marke rakve, ali jos niko nije uspio da napravi kvalitetan a jeftin proizvod
živio waikiki