Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Spanci zavrse sa susjedskom muskom momcadi, mogu paznju usmeriti ka zenskoj
Buljevar bolje i lik u maskirnoj uniformi i Ivana nego lik sak sa fantonkom na glavi koji je dosao da pravi belaj a ne da gleda utakmicu.
Nije ovo buljevar, ovaj je salonski, ugladjeniji cicin pionir.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Metnuse Spanci tricu a tek pola tekme. Idemoooooo Espanja.
Moe neko voditi ili ne volite Hrvate sve je to legitimno nije ni njima maslo za ramazana, ali mi je nekako jadno uvijek bilo radovati se tuem neuspjehu, naroito njima koji su viceprvaci svijeta, a nas pritom Luksemburg puni u sred Bosne. To je luzerski mentalitet.
Daba je kreila...
Sa cefa da joj se skine malter bilo bi da se omalterie soba.
Dobro prostitucija je legalna u Njemackoj
Fali samo cjenovnik oko vrata
Ko iz spota Ede Maajke, al ne Ona je bomba, vec Prikaze
Hana je bolja
Ali Expres
Sad ona negdje prima terapiju
usao sam samo da kazem sram te bilo klix
Fuuuj
Vaa praksa objavljivanja nevanih vijesti o starletama i instagramua, uz polugole slike, je dno dna novinarstva. Ovakav sadraj ne samo da hrani niske strasti mukaraca, ve i alje pogrenu poruku mladim djevojkama o vrijednostima u drutvu. Umjesto da se bavite stvarnim vijestima i informiete javnost, vi promoviete povrnost i banalnost. Vrijeme je da preuzmete odgovornost i ponete objavljivati sadraj koji zaista doprinosi zajednici, umjesto ovakvog smea.
Odvratno fotosopirana a jos gore nasminkana. Zaista ne vidim nita lijepo...
zasto nosi crveno-bijele kvadrate - grb njemackog grada i fudbalskog kluba FC Mainz? Svasta.
How much is the fish?
cistacica pistolja
Puder se stavlja lopatom