Proslavila 23. rođendan
40

Kćerka pokojne hrvatske glumice osvaja elegancijom: Imala si od koga naslijediti ljepotu

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lana Radeljak, kćerka pokojne hrvatske glumice Ene Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka, privlači pažnju svojom očaravajućom ljepotom.

Nedavno je proslavila 23. rođendan, a Josip je na društvenim mrežama podijelio njenu fotografiju uz čestitku: "Sretan ti rođendan, suho tatino zlato". U komentarima su uslijedile brojne pohvale.

"Nek je sretan rođendan ovom prekrasnom biću i neka je dragi Bog čuva na svakom njenom koraku", "Predivna djevojka", "Ista Ena. Imala si od koga naslijediti ljepotu", neki su od njih.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ona studira međunarodnu ekonomiju i menadžment na Bocconi univerzitetu u Milanu. Nastoji svoj privatni život sačuvati dalje od očiju javnosti.

Kao što je već poznato, njena majka Ena je poginula 2000. godine. U automobilu su, pored Ene, bili i njena majka Tereza, Lana, Josip i Leo, Josipov sin iz prvog braka.

Leo je imao problema s vožnjom uzbrdo pa je zaustavio automobil kako bi Josip sjeo za volan. Međutim, automobil je počeo kliziti nizbrdo nedugo nakon što su izašli kako bi se zamijenili za mjesta. Ena je ispala iz vozila te zadobila teške ozljede glave i kičme, nakon čega je preminula.