Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbte,ja zadnji put spavo 12 sati kad su mi narkozu dali!
Nije podigla nista teze od kasike, da radi dva mjeseca u Bingu pitao bih je ja
Ma sve je to super, svaka njoj čast! Ima tu i dobre genetike, i joge, i mnogo sna (svaka joj čast kad može toliko da spava), ali bez pomoći "nanoklinike", teško da bi izgledala baš tako, kao devojčica.
Ne vidjesmo tu zdravu rutinu navukla gaće
Bas izgleda mlado kao rosa u podne
MA KO JE ŠIŠA!
moja žena sa 55 godina bolje izgleda od dotične.
Tajna mladolikog izgleda je u lagodnom zivotu i debelom bankovnom racunu! Estetski zahvati, kozmeticki tretmani, filteri pri slikanju takodjer nisu na odmet. Pa cak i kod nas kad uporedite zenu ili covjeka koji citav dan provedu na njivi i onu ili onog koji svoj dan provedu u kancelariji vidjet cete ogromnu razliku, naravno da ce da se vidi razlika izmedju glumice i obicnih ljudi.
Ne koristi alkohol a češlja piletinu u pivu!
Šipka ja glavna
Vjerovatno je ovako mladolika zato što nije išla na zatezanje i ne koristi filtere, u tome je tajna😅
MILF