Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovoris se u 8 kod Vjecne 2 dana prije, rijetki su imali mob, bile one kartice za tel.govornice. Vecinom svi ispostuju, ko ne dodje, znaci nesto mu se desilo. Usput sretnes koga, upoznas nove raje dok cekas, pridjes kojoj djevojci koje su bile puno opustenije... Ovo danas, necu da komentarisem.
Sad se dogovoris u 8 i krenu pozivi 15 minuta ranije. Glupa pitanja i komentari tipa "gdje si? jesi krenuo/la? brzo cu ja. cekam trolu.". Puno je ljepse bilo bez telefona. Rijetko ko je kasnije. Sad i poslije 10 poziva ne znas hoce li neko doci na vrijeme i hoce li uopste doci
Ovo sada pozdravis se vidi nisi u X6 ili ne vozis porsche pa ti se nesto smije nece ni da odgovori. Kao da nisi ljudsko bice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost, duh ovog grada je nestao. Neke druge pogresne vrijednosti i furke su moderne. Primitivizam u ponasanju, grozni karakteri i zloban odnos prema drugim ljudima preovladavaju.
CHOBANI
I kako je sad taj Bingo dio te neke sarajevske priče?
Platio ovaj lanakČ
teta razapeta
Pošto je članak potaknut Bingovom kampanjom da kažem da Bingo u Lukavici ne naplaćuje parking u garaži, dok na Ilidži nema niti sat vremena besplatno. Zar to nije bezobrazno
ponuda potraznja
Parkiras na Lukavici pa taksijem na Ilidzu....u shoping.
To su bila lijepa vremena, cisto i lijepo naše Sarajevo, u kojem su živjele Sarajlije.
Ma ono dole znas...kod krivog znaka
Sve ste vi fino opisali, ali niste spomenuli jedino mjesto u gradu koje se zaista Čekom zove. Nije vam pomogla ni slike Čeke koju ste stavili. Neću vam pisati koje je to mjesto, jer očigledno autor teksta nije idovoljno naučio zadanu mu lekciju i nema blagog pojma o kojem mjestu pišem. A jedna je Čeka, mnogo je života tu stalo u stalno čekanje. Jer život i jeste čekanje.
Istina, jedna je čeka, a i tetu razapetu ne zovu Šuhrom. Autor je neka malo mlađa generacija, ali ipak nije loše, malo nostalgično.
U Gradaccu je poznato, barem u ovo "novije" vrijeme, u nazad 30 godina i vise: Cekam te kod "Sata", aludirajuci na sat koji se nalazi na kruznom toku u centru grada.
U Banja Luci se govorilo mladim provincijskim studenticama,poslije burne noci: Čekam te na ćosku fontane u parku.Papanka dodje,nigdje ćoska,ni djuvegije.
Postoje i danas čeke.Doduse,ne znas ko te ceka,ali tradicija se nastavlja.Ako prezivis.
Sponzorisani člkanak, nema potpisanog novinara... To uvaljujete kao lijepu priču. Mogli ste ovo napisati i bez sponzorstva Binga, ustvari niste... nemate vi taj talenat.
najčešće čekao kod Principovog ili na Skenderiji
To 'đe guma gori' nije bila naša čeka
Vaša čeka je bila malo poviše grada.
Ima lokacija za čekanje svakako kod razapete I sl. ali kad kazes samo čeka zna se na šta misliš a ti napišeš tekst o tome I nigdje čeku ne spomeneš. Fakat treba biti majstor da ovako usereš