Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li primijetili da su u Hrvatskoj na auto putu kod Slavonskog Broda obrisali na putakazu Sarajevo a napisali Derventa. Nakon skoro 50 godina neka nova Hrvatska vlast obrisala tablu Sarajevo. A kad dođete u Derventu na kružni tok imate putokaz za Beograd i Doboj ali Sarajeva nema. Ljubomora zavist ili mržnja Tko će ti ga znati.
Pa ne znam koliko vama treba da skontate da vam žele isto ono što Izrael Palestini..
Navijajte za Hrvatsku na EP. Jos jace, jos vise. Budale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predivan tekst i besplatna reklama influenserki za Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Ovakve tekstove hocu da vidim na Klixu, a ne tekstove o Dinamu, Osijeku, Mandzukicu, Livakovicu, Orsicu, Modricu, Gvardiolu, o Partizanu, Zvezdi, o Elli Dvornik itd. Dakle dajte pozitive o Sarajevu, o Bosni, o bosanskim gradovima i manjim mjestima, dajte ljudima pozitivnih prica, a nemojte reklamirati susjedne lige, sportove, licnosti koji su bitni kao snijeg od prije 5 godina sto se istopio
Apliciraj na mesto urednika Klix-a, prođi period probnog rada, potpiši ugovor, okupi zaposlene i kaži im kakve tekstove hoćeš na Klix-u. Dotle, ne smaraj.
JOS SAMO DA NE STOJE TURSKE ZASTAVE nasred carsije u kaficu do Sebilja. Uvjerite se svojim ocima stoje jos ispred KAKO grad Sarajevo ne uradi nesto po tom pitanju. Jel ovo Turska il Bosna ???
Ljudi, nevezano za ovu temu, Nesto mi naumpade. Tokom snimanja serije Lud, Zbunjen, Normalan, tri djecaka Djema Branka su konstantno bila u neposrednoj blizini Damira Fazlinovica.
Jedini sadržaj sto Sarajevo ima je ova žičara lol
Od jednom BiH, Srbija, Makedonija i Albanija postadose omiljene zemlje za turiste sa zapada.jos jedino tu imaju prednost sa Eurom i Dolarom pa jefitnije prodju. Samo jedu po restoranima ko da su zeljni svega. Izgleda tamo odakle dolaze jedu samo skart hranu ili junk food
Ko u onim stihovima iz škutorije: pivam pismu, kad me nešto trisnu, kad me trisnu, zaboravi pismu!
Realno na Balkanu su na svjetskoj sceni poznati samo Sarajevo & Dubrovnik. Sve ostalo trubadur teški ! Za Srbiju misle da je Sibir, za Sloveniju da je Slovačka, ostatak HR debelo ismijavaju zbog cijena i nekvalitetne usluge. Albaniju znaju po m.a.f.i.j.i. i Crnu Goru ni po čemu.
Realno pola planete ne zna gdje je Balkan, a kamoli Sarajevo. Sto se tice prepoznatljivosti, Hrvatska je miljama daleko od ostatka regije, cemu svjedoci i broj turista. Dubrovnik je posebna prica svakako.
Sve je to divno i krasno dok ne i ona ne čuje ono....tekh Bhir i al ala ala ala Kerber!!!!!!
sta sad svaki turist koji dodje i napise nesto lijepo o Sarajevu trebamo ga u zvijezde okivati, pazi najljepso grad na balkanu, sirokog joj izbora.. boze sacuvaj i ovaj klix, pogledajte malo lijevo ili desno, venecija za 10 dana skupi turista koliko mi za godinu
Treba neko da otvori cevabdjinicu na toj carsij gdje ce cevapi biti realnih 5 KM ,da se usudi vjerujte vrecama bi uzimao lovu.Jedino sto bi ga demolirali ovi sto im je 15 porcija za mini soja-soda cevap
Otvori je zemo ti. Pa ćeš imati 20 pfeningi po porciji. Tu su pare...
molim sve ćevabdžinice na Baščaršiji da cijena porcije od 10 kom ćevapćića bude minimum 15 km, jer je hamburger u Splitu 19 prodavati isključivo flaširanu vodu
Kako to, zar nije Sarajevo propalo i prljavo po riječima Sdfa? Još postalo top destinacija 2025 po National Geografic
Kan da Har. Svaki dan ubistva
damask balkana
Imaju i neki italijani, obožavaju Brčko i okolicu. Ubijaju divljač, sve im jeftino i na dohvat ruke. Vole nas samo oni koji imaju koristi od nas. E pa ne moraju ni oni.
jeftina hrana ,za nju hahahaha
jeftina hrana ,za nju hahahaha