Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opatija, Dubrovnik i Hvar nisu za niskobudžetne turiste
Slažem se,ali cijene i u ovim ljetovalištima "za sitnu buraniju"su bezobrazane.Kako može kukuruz ili palačinke biti 3,4 ?To se stvarno kosi sa zdravim razumom!
Upravo oni koji su veci kokuzi daju pare za ovakve stvari da se pokazu. Kako kaze Warren Buffet mucni glavom kad dajes svoju lovu, nedaj da te orave budalom, ali dok ima budala prodavace se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i meni su usluge ovih influensera preskupe. zasto o tome ne pricamo?
mlate praznu slamu i nesto jos kukaju na ljude koji nude konkretan proizvod
Majstore otišao si u Opatiju bajku, koja je najskuplja na jadranu i gdje žive ljudi duboka džepa i kažeš da Ti je skup sladoled. Trebao si onda ići na Makarski rivijeru.
Kad čuješ Opatija znaš koliko je sati. Ne možeš očekivati tamo da bude jeftino.
ma jeftino je to brate. to je hrvatska, najelitnija meta u mediteranu. hebiga, najljepse more, najbolji smjestaj, najbolja vina i najbolja hrana. tamo idu samo bogatasi, doduse lokalci imaju svicarske place.
Zar ima jadnika kojima su ovi INFLUENSERI mjerilo za bilo šta...???
Uzimanje lopatom mutave Engleze koji su navikli na takve cijene. Radio sam svugdje po Jadranu i svugdje ima takvih mjesta pogotovo po Dubrovniku i logicno cim glumis stranca ili turistu da ce te derat, daleko te moze dovest tamo ako kazes samo da radis tu i dobijes dobar popust.
Influenser?? Na šta, na koga??
Ne kontam ove koji pred prelijepe Turske idu u preskupu prosjećnu croejšu#
Svake godine ista prica. Niko te ne vuce za kosu da ga platis.
Najljepse more??? Hahahaahahahaha, to kazu samo ti koji nisu maknuli dalje od Jadrana.
dzaba ti, neces mi ogadit ljetovanje u hr. samo treba znat dje otici i tjt
Mustafagić to neki bivši slaven
cek sad, ako npr ja otvorim tiktok account, i odem u hr snimat i zalit se kako je sve skupo, da li sam i ja onda influseneser taj kako li vec?
U hrvatsku na odmor idu samo oni koji nisu dalje isli od salavonskog broda
Slavonski Brod je daleko od Jadrana. Hrvatska je velika.
E kad bi kaze najlepse more..
Vratio se sa Paga danas. U centru Hamburger + pomess + cola 0.5, 9.8 , pizze po 10, 11. Iznenadilo me kako je sve dosta jeftino za razliku od Crikvenice, Krka itd, sva normalna jela od 10 do 16, kava na rivi uz more 1.9, znaci cijene vise nego OK za turizam.