Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jajce, definitivno najljepsi gradic u BiH.
Po meni, uz Trebinje i gradove na Uni, grad sa najvecim turistickim potencijalom. Godinama idem tamo i vide se pomaci, ali je to presporo. Treba malo vise uloziti u ovaj kulturni biser.
Pustite Plivu da teče koritom do vodopada. Ovo nije ni minimalna biološka količina vode, a kamoli vodotok
Vrelo Bune je jedinstveno
Jajce ima mogučnost biti još ljepši i bogati samo da se izgradzuje centar grada umjesto sela okolo.... ali sela daju više glasova, zato če to trajati još godina i godina
Blago Jajcu za takvim graDZanima ko sto si ti
A ulaz za vodopad naplacuju 10KM?? Ej ba za sta?? Sta odrzavate? Vodopad?
Jel.na Niagari besplatno,koliko su Plitvicka jezera....
Ne znam za Niagaru.. nisam bila.. a sto se plitvickih jezera tice, to je nacionalni park i tu ima sta da se odrzava. Od pjesackih staza, ograda do sume. U jajcu idpred vodopada nema nista da se odrzava. Osim mozda smece da se pokupi ukoliko neki seljacina nesto baci. Da li to vrijedi 10KM po osobi? Ej ba?? Ulaz u bilo koji muzej je duplo jeftiniji covjece a gdje je struja? Odrzavanje objekta? Plata radnicima? Odrzavanje artefakata?
BiH je prelijepa ali turisti mahom nisu ocarani ljudima.
Ne bi nija federalcima katastrofa
Pa i jest najljepsi mali grad u BiH!! Al zato nasa djeca ne znaju! Sjecate li se eskurzija koje smo imali, pa ciscenje papirica oko skole itd! Kad profjete poted skole u Velesicima isto otpad!!!
Ne ja
Ja imam dva jajceta !
Dvije skole pod jednim krovom su bas onako Europske vrijednosti
Pitaj Gretu Kunu čiji je to patent
U fatime iznad Jajca izgorela kuća
Ja zivim tu pa nisam primjetio nesto posebno
Navikao si se!
u Cusinama