Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi turisti znali: ne bi se fokusirali samo na rat, ne bi dolazili u Sarajevo ili BiH samo na 3 dana, već minimalno na 7, iako je hrana odlična ne bi je stavljali u prvi plan jer ima i kvalitetnijih stvari od hrane. Kada bi turisti znali, napravili bi još neke izlete osim u Mostar kada dođu u Sarajevo. Jedan od njih je posjeta Počitelju. Zato nam fale bolji turistički radnici, bolja promocija turizma i više ponude za izlete za turiste po pristupačnimim cijenama.
Ovi koji god ljudi. Da oni ovo dolaze sa strane. Oni ovo i još uvijek misle. Da je ovo u Bosni. Da je ovamo rat. Da i on još ovo uvijek traje. A ovo rat. Da je on davno završen. Samo što se ovo ne puca.
MI SMO JEDINO SAMI SEBI NEPRIJATELJI, ništa više i to nas koči.
Još da skonta naše šale upišan bi se kući vratio,,haha
svaka čast.. to je moja BiH
Sve ti je tačno!
Bravo.
Kako objasniti da koga god smo ugostili nikad nije doživio tako dobre ljude, a u istom trenutku krvoločni jedni prema drugima?