Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo toliko lijepih brda, planina, i predjela, ne samo Visocica, ali...kako mozes biti siguran da neces nagaziti na minu jos od rata? Ja bih volio sad uzet gogle satelitsku kartu, pregledati rijeke, naci lijepu rijeku i otici na pecanje ali ne smijem jer se bojim da nije minirano. Naci sve strane zadnjeg rata, napraviti definitivan registar minskih polja, oznaciti ih na kartama i postaviti na internetu za svakoga. To bih bila prava stvar.
postoji registrar, i sve sto nije oznaceno se smatra deminiranim, klanjaj 5x dnevno manje ces se plasiti
Ovakve ljepote nema nigdje na svijetu Visočica
Samo neka ostane ovako kako jeste
Kako bi to Načelnik i sarajevski političari lijepo uništi.. pardon, uredili. Apartmani, hoteli... šta bi se para opral...investiralo. A i priroda bi se dovela u još prirodnije, bolje stanje. Vidjeli bi složnost i zajednički krim... interes svih stranaka. Biće i to, dok se Igman razval....dovrši.
Kad vidim ove lijepe slike Visočice tačno me strah šta će političari smisliti, šta će im na pamet pokvarenu pasti
Visočica je super, ali etiketirati je planinom za početnike nije baš korektno. Mogli bi početnike dovesti u opasnost. Penjanje na neke vrhove je čak i prilično opasno, poput vrha Džamija, koji spominjete u tekstu. Osim toga, na visočici skoro da nema mobilne mreže...
Greben Visočice je prelijep
Sve stoji, dok ne dođe vikend, e onda se dva vozila kucnu i kolona od pet sati na cesti..i izađe ti vikend na auspuh
kakvi to. Nasi ljubitelji prirode znaju samo za Babin do i kukat kako se tamo izgradilo. Ovo da neko od tih likova posjeti imao bi upalu 22 dana. Ovo je samo za nas prave ljubitelje prirode.
Šta se praviš vazan ?! Kao ti si pravo ljubitelj a drugi nisu
90 posto ih nisu ni prosli dalje do Babinog Dola, a Visocica je 20 minuta dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)