Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi mi neće vjerovati ali ja kod sebe još držim Pasoš Turkmenistana koji su mi poklonili moji prijatelji Turkmeni jer sam im nešto pomogao u Dubaiju gdje živim tačno 30 godina!
Jako ste saljivi los vam je humor Predsednik Vucic se bori za nas narod a vi se salite strasno
Zato humor ZORANA KESIĆA je vrhunski
Sad će mu Vulin zabraniti ulaz u Srbiju.Ide na listu sa Severinom, Selmom.. :)
Ne može. Ima srpsko državljanstvo.
Sta misli o Srbiji pokazao je uzimanjem srpskoh pasosa, ali izgleda da se nekim tabloistima i komentatorima predsednik Srbije javlja i na javi i u snu. Savetujem da potraze pomoc bez obzira da li je sarkasticno velicanje predsednika Srbije ili patoloska mrznja prema njemu.
Ja imam i srbijanski Pasoš ali sam apsolutno protiv ove vlasti ali i predhodnih koje su u stvari kontinuitet još od vremena miloševića!
Ko mi sto smo ucili Titovim Stazama Revolucije:)