Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka tebi cast dobri covjece ! Ziv bio !
Onaj momenat kad pobijedis svoj ego i stavis druge ispred sebe, postajes nepobjediv.
Ne smaraj kao i on zivota ti...
Bio sam jedini stranac koji je imao Turkmenistanski Pasoš na 5 godina! Još uvijek ga čuvam kao dragu uspomenu koju su mi napravili prijatelji iz Turkmenistana kao protiv uslugu za jedno dobro djelo koje sam uradio za njih živjeći u Dubaiju!
Turkmenistan!! Jesu li to Muslimani ili šta?
Nikad slađe nisam nekog otpratio
predavao za vizu da udje u turkmenistan jer je travel blogger i to ga cini hrabrim covjekom koji nije odustao od svojih viljeva i sta sve nije nabrojao watefak
Jel' on ovo plaća ili je vama novinarima dosadno?
Čovjek pokušava da motivira ljude ali svi samo bleje i plješću
MA NIJE STVAR DA JE NJEMU KRIVO STO NE MOZE UCI U TU DRZAVU PA SE ŽALIO BLA BLA, NEGO TO JE NJEMU CILJ, SVE ZEMLJE SVIJETA DA OBIĐE I ĆAO OD 18 GODINE, A ŠTO NE BIH KORISTIO SVE ZA PROMOCIJU I PARE, SVI BI MI SVE KORISTILI ZA KEŠ, LAHKO JE LAPRDARE, BUDIMO REALNI MALO ILI NA PROTESTE DA NAM BUDE BAR MALO KO' NJEMU.
Lik vec dosadno i uporno smara ....
Haj gledaj tome hamdije i sokulje
Koji demagog i prodavac magle a bosnjo prati i lajka a on kasira :)
Nemaš ti pojma o zivotu.
Smara lik
YDobro shvatiči smo ne razumijem kome de pravdas
Dobro ba shvatilismo da ti treba jos malo popularnosti ali ne moras se oglasavati svaki dan.
Sto ti je krivo?
Iskreno sa zadnjim videom je pretjerao, cak mi je malo bilo i cringe. Razumijem poentu sta je zelio postici, ali meni je ono cisti clickbait i reklama za njegovu aplikaciju. I dalje ga podrzavam, ali nemoj molim te vise onakve nebuloze postavljati .. too much iz najbolje namjere.
Lik mi je antipatican od prvog dana, onaj njegov kez kao nevinašce, ... Skontao ide lova, kapša na njegovu lafo emociju.
I tako za sve zemlje koje trazis vizu..Amerika, Engleska..I onda nema cudjenja kad te odbiju . Ne moze i jare i pare
nehotice islamski simboli, nehotice napuhani naslovi a sve jasno definisan marketing plan... takav plan donese trenutni rast ali niko te nikad nece uzimati za ozbiljno vise nikada