Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovaj lik kul, koje god vjere bio, i šta god radio sa svojim životom. Otvara nam vidike posjećujući zemlje u koje vjerovatno većina nas neće nikada otići. Govorio o stanju Palestinaca i posjetio Gazu još i prije ovog posljednjeg geno*ida.
Kristijan je fantastičan lik. Prosto je nevjerovatno da u jednom tako zatvorenom i ograničenom društvu kakvo je u Hrvatskoj postoji čovjek tako otvorenih svjetonazora i pogleda. Ljudima danas smeta što Kristijan ne živi kao fukara, što je finansijski stao na noge, što možda prvi put u životu živi pristojno. To je prokletsktvo balkanskog mentaliteta.
Neostvareni i zavidni ljudi, nesretni sa svojim životom, ili jednostavno nadrndani rodjeni će uvijek hejtat svakoga oko sebe, a naročito nekoga ko se izdvaja iz sredine u kojoj živi.
Vjerovatno se našao na meti zbog protivljenja Izraelskom genocidu u Palestini.
Covjek na mjestu.
Gori su mi ovi što to prate... Om krenuo za parama, a sada sudar mentalno depresivni. Hajd zdrao. Sljedeći !
Komentari prikazuju svu mrznju koju nosimo u sebi.
Toliko je dobar i pozitivan, toliko dobre čehre, da je potpuno nebitno koje je vjere...
Kiki duso moze li to prije?!Ne znam kako cu prezivjeti ako to ne saznam.
Čovjek je bio u Izraelu i Palestini neposredno prije izbijanja rata. I bukvalno je prikazao na videu da ulice u kojima zive palestinci su natkrivene mrežama jer jevrejski doseljenici u zgradama iznad bacaju stvari, bukvalno mokre po palestincima koji prolaze ispod.
popularno zar ne
Odličan travel blogger
Prevarant
Da Ostali Hrvati iki Srbi malo prohodaju do istoka bilo bi češće ovakvih slučajeva.
U ovoj sredini nije lahko promijeniti vjeru
ma čovjek se garant skida sa droga, traži bilo kakav način
Kakve droge, čovjek je nekoliko puta insuinirao o čemu se radi. Naišao je na hajku protiv njega zato što je javno progovorio o svojoj podršci Palestini, kao i prozivanju Izraela za zločine.
On samo jaše na valu populizma. Da, protivi se Izraelu i osudjuje progon Palestinaca kao i milioni drugih, ali eto njemu je najteže i sad pravi video o tome (čitav mjesec). Andrea polugola a on pije non stop tako da to s Islamom zaboravite.