Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema fiskalnih racuna, opstruiraju da Bingo udje u posjed svog hotela, ne daju Bosnjacima koji su kupili apartmane da ih izdaju Zasto im punite dzepove? Pritom je zaista Neum jedna bara.
Pa imaš svoje političke predstavnike i oni su tako to uredili zašto bi sada njih krivili za ono što su naši predstavnici uredili, potpisali ili prodali bilo šta od ovoga! Je li to možda čović i dodik krivi što je alija prodao sve pa još i dao 80% BiH komšijama i susjedima!?
Nemojte zamjeriti al ovo je BARA VELIKA
skepticna bara
laž kiksateee .poluprazno
Jel bilo jeftinijih ležaljki za nabaviti. ? S kojim pravom širite te ležaljke?
Ima li ženski?
Zna se ko donosi im pare a istovremeno "ljubav" izbija iz njih.
Mora da vrvi kad ima plaže koliko Podaca, nažalost. Prenapučeno, prljavo. Navečer narodna muzika po kafićima. Ali neka ima i Neum za one plićeg džepa(bila ove godine i rekla sebi moja noga više neće kročiti na ovaj grad na Jadranu).
ima u Neumu mjesta za deset sa privatnim plazama. Nije samo Neum ta plaza kod hotela Sunce koja se vazda slika
pisolina zvano more
Seljaci
Đe će vam ovo biti privlačno?
Imal' gu**ra kakih?
fuuuuj
Bio sam 100 puta u Neumu i nemam nista protiv, ali mnogo bolje recimo Podgora, Tucepi, Baska Voda, Brela.
Jesi li ti ikad išta vidio poslije Makarske
Idem samo tamo dje su Čehinje
Vjeruješ da one najbolje znaju dobre lokacije za plivanje!???
Onda u Istru,tamo ces ih naci.