Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lično znam Robija. Momak ima sjajne ideje za razvoj turizma u BiH, mnogo toga je vidio u svijetu i pomislio kako kako bi bilo kul da se to promijeni u BiH, ali institucije ga nešto ne doživljsvaju. Sve se svodi na obećanja i to je to. To je naša stvarnost, nažalost.
Ne dozivljavaju ni nas u Bosni..
Koje nase institucije, uhljebi koji samo gledaju da im prodje radno vrijeme
Momak super radi svoj posao svaka cast , treba malo vlast da pogura ovakve ljude koliko je samo gradova u BIH obisao i napravio extra prezentacije za ljude koji tek zele da posjete BIH . svaka cast
Kraljuuuuuuu... Pa ti si jaci od Vedrana Badjuna koji sam ide u favele i amazonu
Pozdrav za Srbiju?? A decko je iz BL! Bzs.
Nema tu nista opasno
Staces
I Hamza Ridžal je išao Putem svile…Što o tome ništa ne pišete??
Predzgradić iz Švrakina nek nam vodi državu, ili nek niko ne vodi
Normalni ljudi i sirotinja su raja
Kol'ko vidim ovdje pozdravljaju srbiju, a ne BiH...tako da momka trebaju pogurati istocne komsije, jer radi njihovu promociju. Ovi nasi nek' daju pare onome ko ce raditi na reklami za nasu domovinu. Evo nek' mene salju da putujem i uzivam, teska srca prihvatam!
A nemamo mi nista svoje, sve uvozimo iz srbije pa i ove pustolove
i ja bi putovao da imam pare , lahko je biti putopisac kad se ne brines koliko karte kostaju i smjestaj
Dobar je Robert, pravi bosanac!
Favela izgleda ko Pariz u poređenju sa Sarajevskim brdskim naseljima.
Nisu sve favele iste Ima favela gdje mores otic sa turistickim vodicem. Pitam taksistu u Riu ko biva sta je tamo na brdu keze on favela. Velim ja vozi me tamo. Kaze cojk jesil ti lud? Ja tamo ne idem ni za kakve pare 😁
Opet ce biti apel da ga cupamo iz neke zabiti..
Šta; trebali te roknut? Boli ih racku za tobom..
Tamo kad zalutas gdje ne trebas mores bez glave ostat za 10 maraka