Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fasizmu!
@ZAGOR71tenej de vi meni recite spomenul iko rahmeti Tihica na SDA kongresu, ko da ga Bog nikada nedade a vedrio je i oblacio FBiH jedno 10 godina, e tako ce i Bakir i svi ovi ostali ostati neupamceni , nebitni ..... a da ne govorim kako se Kolinda slika ispred kapije Bijele kuce dok je Broz otrso pepeo na cilime unutar iste ....
Bosnjo pati za tudjim teritorijem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Slava drugu Titu, koji je čettnike i usttaše satrao ko krmad, ukinuo NDH, porazio nacističkog satelita Srbiju i vratio Republiku BiH. Ovaj čovjek nam je valjao više nego 1000 Alija i Bakira.
@Okrutni6Hamo - slava malom ritu što je četnicima podijelio partizanske ratničke penzije. Dao im sve u životu .
@Bosna-Jedna-Jedina Dao je penzije i Handzarcima koji su u martu 1945 prešli u partizane. Muslimane nakon rata nije strijeljao, dok je čettnike i usttaše na hiljade još valjao do 1947. godine. Dražu Mihajlovića je strijeljao kao psa, a Alija je čettnicima dao pola Bosne dok mu sin sa tim genocidnim manijacima pravi koalicije i grade krade narodu zadnji hljeb iz usta.
1 je Tito. sve drugo ce proci
svi koji imaju imalo u glavi intelekta veličaju Tita i njegovo vrijeme dok je ostalim u dupetu um
Hvala za podsjecanje na herojska i velicanstvena vremena. SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU! DOLE DZAMIJASI I CRKVENJACI! DOLE HODZE I POPOVI! DOLE KURVE I LOPOVI!
znaco ovde ga tito meco jovanki il kome vec
Klixenofo.bia
"Najveći sin" je u uglednom Daily Mirror-u svrstan među 10 najvećih zločinaca 20. stoljeća koji je po procjenama kriv za smrt 570.000 ljudi i politički progon daleko većeg broja.
Koliko znam medvjedi zive u pecinama.
Kao socijaldemokrat kazem - posro vas Tito koji je bio obicno totalitarno, komunisticko i hedonisticko govno od diktatora, te glorificiranje toga imena i takve ideologije treba zabraniti.
Nisu mi uopste jasni oni bosanci i bosnjaci koji pljuju po Titu. Znaci oni zaboravljaju da se Tito borio protiv paveliceve i drazine ideologije, iste one koja nas je ubijala u periodu '92. - '95. Pravi tupsoni.
Umalo da zaglavi u pecini u vrijeme desanta. Po njega i trebu se vracali Rankovic i jos jedan oficir.
Kitina pećina
Najveći ZLOČINAC
Zamisli koja je to tragedija kad gradic se izgradi iskljucivo na osnovu necega sto vise nema vaznost. Naravno da ce vladati teski crnjak na opstini jer nema nista drugo znacajno. Tu jedino iseljavanje u Njemacku moze pomoci u nadi da ce se vratiti i uloziti zaradjeni novac jednog dana. Sva druga pomoc je bacanje para.
Zbog ovakvih su nas klali
šta su ovi mislili, život od ekskurzija 500 godina? Sad živite od srbovanja.