Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je, al uvijek su glupe pare problem.
Preksupi su...
Nisu preskupi drug nego si ti siromasan
Držimo se Neuma. Nigdje nije bolje nego tamo.
Ama nemamo mi Bosnje za kifle.Nama je vazno skrsiti u kakvoj birtiji 500km i opalit selfi da komsije i lazni prijatelhi to vide.Hahaha
Sve ste lijepo slikali i stavili ali ste jedno zaboravili, a to je, gdje nam je slika naše lijepe Almase u kupaćem da malo naparimo oči, eeeehhh,malo šale nije na odmet,pozdrav svima.
dobro, koliko euro?
Ma sve dzaba...nije ko u hr haha
Ma kakva crna ponuda, sve nase agencije nude samo Tursku, Egipat i Tunis dosadilo vise daj te malo Spanija, Italija, Kipar. Uzbiljte se malo organizujte nesto drugo .
Samo dva sata i par hiljada
2 sata i 5000 za 7 dana. 😀
TURSKA POSTALA KAO I HRVATSKA, PRESKUPA ZA MOJ DZEP VRI OD RUSA
Al je mi volimo vise od hrvatske...mala.razlika
Kad neznaš jezik odeš jednom i onda opet bosanska Makarska
Ma u makarskoj pricaju hrvatski.. nemeres svladat...bolje naucit turski na godisnjem...onaj brzi kurs...i rijesen problem...ma dovoljno da kad cujes od njih komsija,komsija...znas odma da te voli...mozda i glasaju za sda...ja ode tamo...
Zašto promovišemo Tursku kad je naš Neum prelijep. Promoviši domaće ili je parola tko više plati za reklamu
Ovo nije plaćeni oglas, jer komentari bi bili ugašeni da je plaćen. Znaš, nema ništa loše da se ode i malo dalje od "prelijepog Neuma", da se malo svijeta vidi, naravno; u skladu sa financijskim mogućnostima. Neum je lijep, sve super, ali stvarno ne vidim zašto bi neko cijeli frikin život išao u Neum, Neum, Neum i Neum, ako si može priuštiti da ode i negdje drugo, pa makar to bila Albaniju, Tursku, Italija, bilo gdje... 🤷‍♀️
Ako neko ode u Bodrum preporucujem mu da ode trajektom na Kos( Grcka). Cijena trajekta je cca.20US$. Nije daleko desetak morskih milja(18 km). Kad dodjete tamo kazat ce vam se samo zasto su kuce u Bodrumu i drugim primorskim mjestima bijele boje sa plavim vratima i prozorima odnosno tko je zivio u Bodrumu i brojnim drugim mjestima.
Kos je rupa naspram Bodruma. Ne znam da li je uopšte vrijedno trošiti pare i ići tamo. Bodrum je najskuplji grad u Turskoj i opet je duplo jeftiniji nego Kos. A to ko je živio u Bodrumu.....isti ljudi samo sad imaju veliki priljev Engleza, Rusa, Ukrajinaca, Amerikanaca itd. Nekad su pripadali Rimskom carstvu, nekad Grčkom, nekad Osmanskom, sad je Turska. Glupa su ta poređenja o tom kako se zvao narod koji je narod živio na nekom mjestu.
Još kada bih imao 5 000 ili 4 000 KM da odem tamo.
ponuda za 8.mjesec, dvokrevetna soba, 17000KM za jednu osobu. puno za nas standard :(
Bio sam tamo 2 puta hotel hrana mora i cistoce prefino je.
neko u Bodrum neko u podrum