Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hdz/uzp na apratima. Iz komentara Izdvajamo poštene dobre prave Hrvate iz Hrvatske naše prijatelje.
Kažu ovi uzp bogovi nije to istina . Kaže onaj merhametlija ne valjaju fasade. Sarajevo je metropola izgrađena za 25 godina iz pepela. Sigurno na Balkanu nema ljepši grad. Živim 15 godina na zapadu i ni jedan mu ni blizu nije po ljepoti i prirodi oko grada.
Što me nasmijaste . Sarajevo najjeftinija destinacija , a ne najbolja . Jeste li ikada putovali dalje od BIH? Cijene van BIH basnoslovne , ni zamisliti nemožete od hrane , taxija, smještaja.
I sta kad pobjedi ? Skuplja se bjelosvjetska olos, nemam gdje parkirat, kasnim na posao, kasnim kuci, cijene rastu, pojacana prostitucija , dovlace se vece kolicine alkohola i droge u grad . Zaradjuju uvijek isti. Mi od toga nemamo koristi osim sto se ponesto uplati u budzet kojeg kontrolise Dodik pa onda to ide tamo. Dubrovnik je uspio u tome pa je sad zivot tamo nemoguc za gradjanstvo. Pazite sta zelite
ima istine