Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam sve ove vaše komentare i ne vjerujem- dokaz da niko od vas ovog čovjeka ne prati na IG. On je jedan od rijetkih koji se nije ‘prodao’. Prizeman i realan, izuzetan motivator i neko ko promoviše samo ono što i sam koristi. Neko je od rijetkih koji godinama podržava Trku za Ozdravljenje i pomaže ženama oboljelim od karcinoma dojke- njegova podrška je neupitna i to ga izdvaja od ostalih bh influensera.
A što se tiče njegove seksualnosti, who gives a fuck dude? 2022. je, nemojte biti toliko zaostali pls. P.s. Mirzu i Amiru sam lično upoznala i predivni ljudi, zaslužuju promo- hvala Klix! (Samo se još nadam da ćete obratiti pažnju na ružne riječi na vašem portalu i ukloniti takve komentare)
Čemu toliki komentari, mlada osoba koja je izgrađena, hvala Bogu za svakog ima mjesta na ovom svijetu, da manje komentarišete možda bi i Vi bili na njegovom mjestu ali nema te kada! Pisati uvredljive poruke može samo osoba koja nije izgrađena i zavidna. Uživaj te u tuđoj sreći! Zar je toliko teško?
Mirza dodji mi opet u Sarajevo, pozelio sam te, tvoj Danijel
bio vidio i zivio blizu huelve...kupovao kod arapa povrce i pecene paprike i isao kod emilije u huelvi u slasticaranu koja se zove "jugoslavija" gdje vise slike svih gradova pa i sarajeva....tamo smo cista ekzotika ne mozes nas na prste prebrojati koji se pojavimo u par godina....
Šta vas briga za Mirzin privatni život.Čovjek uziva od svog rada i truda,sam se ne promovira nikada,on bi vani sigurno bio uspješniji još i cjenjeniji.
Bravo za Mirzu neznam sto ste ljudi ljubomorni na čovjeka Čovjek na svome mjestu Sve pohvale za tebe Mirza Nas narod je ljubomora živa.
Zbog Mirze sam ponovo instalirala Instagram da pratim otvorenje H&M u Tuzli. Bravo Mirza samo tako nastavi. 👏👍
Ovom momku ne mozete niti pjevat pod prozorom. Mlad, obrazovan, vaspitan, pravi influenser, pravi primjer mladima. Uz sve to zivi modernim zivotom za koji je sam sebi privrijedio i obezbijedio uslove i da putuje i kupuje, trozi na sta zeli. Avanturista, humanista, volonter, mah ... ko je kriv onima koji cekaju da im sve s neba padne, pa da se ostvare. Umjesto da budu zlobni, neka rade na sebi i na samopromociji. Nek se manu zlobe i zavidluka.
mirza priznaj narodu da imas momka
Pa sta je lose ako ima?
Sta ce to bit da mater nijeo poveo?
Jesil ti svoju gdje vodio ?
Čemu toliki komentari, mlada osoba koja ne izgrađena, hvala Bogu za svakog ima mjesta na ovom svijetu, da manje komentarišete možda bi i Vi bili na njegovom mjestu ali nema te kada! Pisati uvredljive poruke može samo osoba koja nije izgrađena i zavidna. Uživaj te u tuđoj sreći! Zar je toliko teško?
Ne razumijem ove zlobne ljude !!!!!!! Imate li svoj zivot? Imate li pametnijeg posla nego lijeciti frustracije na portalima?Gadi mi se ova drzava u kojoj se radjaju ovakvi monstrumi puni mrznje!!
predivno brate. bio 2 puta. citava andaluzija je jedinstvena. ma inace, Italija i Spanija a i Francuska toliko imaju i prirodnih i arhitektonski ljepota da jednostavno sve sto mi imamo na balkanu i mislimo da je lijepo je smjesno. Osim dubrovnika. zato se i nasmijem kad skutor koji nikad nije bio van Hrvatske kaze da je Hrvatska naljepsa zemlja na svijetu.
Današnje novinarstvo se očigledno svelo na "Instagram" zvijezde.
Cijela Europa je lijepa ali BiH je najljepša
i jest lijepa neka znas... Ako nismo ekonomska sila - onda makaro imamo prirodne ljepote... otidji samo do Madjarske i sve ce ti se kazati...