Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Im mjesta dobrih u Neumu ali nisu u centru Neuma samo sto ljudi ne znaju . Svi misle da je Neum plaza kod hotela Sunce . Nigdje veze
Da meni nekobplaća po satu u Neum ne bih, ne znam ti gdje da je skriveno.
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Svako od ovih sto pljuju ne moze sebi priuštiti ni 5 dana u Neumu a kamoli stan tamo. Tako da na.ijem vas svi koji pljuju barem ono malo sto imamo. Nevjerovatna smo mi vrsta naroda
Nije baš tako. I uopšte nije gužva, ali jeste gust protok gostiju.
budite na plazi oko 3,5 ujutro-4 kada hoteli ispustaju hovna
vijorili se BiH zastava i na jednojbzgradi? ka na li za ci ja...
Neum je naselje .. nije grad.
Bas se lijepo izgradilo, nigdje drveta ni za lijeka
Ne lagite.. Slabija sezona i u Nemu i HR nego prošle godine.. Bio i vidio..
Kako su se botovi upalili na ovom smecarskom portalu... Koliko para-toliko muzike, a sto se tice Neuma, nije puno para. Pizza 12KM, sok 3KM, toceno 4KM. Smjestaj...ko ga sad trazi, sta i ocekuju nego da ga uzmu ko mladog majmuna. Sve u svemu, godisnji za malo para.
U Hrvatskoj mala voda negazirana na kiosku 2,gulenje koze turistima
Kao da si u Hrvarskoj.Uluca Franje Tudjmana.Nemoj klixe-e govoriti da ima elemenata vrijedjanja.Jer je ovo sve istina.
A cijene ko da si u spaniji i u Italiji
Onda nisi bio u Spaniji a ni u Italiji
Skupo bez pinude i sadržaja
Neum zvani stepenica
Imal gdje zastave?
Samo zamislite gdje ide sva kanalizacija samo iz ovoh hotela, postoje čak i cijevi. Jedne godine sam otišao rano na plažu kada je zasmrdilo jedva ostadoh na nogama, crna fleka ko naftna mrlja se formira. Neki je zaboravio da ispusti u sred noći pa moralo ujutro. Onda se ljutite zbog bakterije na bazenu a idete u septičku na more.
Ni u Hr nigdje ništa nije bolje, sve se izljeva u more, pa ti ideš tamo jel? Zanimljivo
Daj ne pisi gluposti! Nisam iz Neuma ali znam jer sam pricao sa ljudima koji rade u preduzecu koje odrzava kanalizacioni sistem. Jos prije rata je ista izgradjena i iz pravca Kleka kroz Surdup i cijelom setnicom su polozene cijevi koje vode kroz onaj tunel sa druge strane i pumpama se fekalije 800 metara od obale ispustaju u malostonski kanal.Svi hoteli i kuce ispod magistrale su uvezani u sistem odvoda.. Eto..
Ok je Neum ali odes preko puta na Peljesac druga prica usporiditi se nemoze
U Neumu se treba uložiti u plaže. Kamenje nazidano na plaži nije ok za masu kupača, puno bi bolje bilo nasuti krupni pjesak i jednom to srediti. Doduše pitanje je da li bi to ostalo poslije jedne sezone ali svakako bi trebalo nešto uraditi.