Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kristijan jako lijepo donosi price sa svojih putovanja sirom svijeta. Ograniceni neispunjeni Balkanac koji nije postigao nista u zivotu, iz vodoravnog polozaja gladeci stomacinu sada komentarise: “‘ta ce on”.
Bojim se da nismo na istoj talasnoj.
Bodljikave žice, ograđena predgrađa, zabrana poslovanja.. Nešto mi to sve poznato zvuči.. Židovi neka vas je sram.. Radite tačno ono što su vama radili..
Svaka cast bratu al ovaj njegov putopis hrvati zataskavaju ozbiljno
a dopustili smo da u našoj BiH (širom mostara) vise izraelske zastave ….
Copy paste nazzista... Palestina je očiti dokaz u kakvom svijetu živimo...
Mnogo Kristijana svako dnevno posjeti Jérusalem ali rijetko ko kao Kristijan ne ostane otvorenih očiju i otvorena uma, već licemjerski zažmire a to zažmirivanje je put u tamu koja vas i vašu djecu na kraju čeka. Jude nemaju srce.
Hejber hejber ja jahud dzejsi Muhamed seufe jeud. Nezahvalni i oholi narod ce platiti skupu cjenu za svoje ponasanje, samo polako .
eto, kome nije jasno da su zidovi napravili konclager.....
Svaka čast Kristijane Iličiću,širiti dalje i prevesti na razne jezike,živimo u svijetu nepravde,dvostrukih aršina i duplih standarda!!
bitno je da ursula čestita izraelu dan nezavisnosti...
Sta morao je ovaj otici u Palestinu da vi to tek sad Shvatite mamu ham glupu
Dole je situacija toliko kompleksna da to nije vidjeno na drugom mjestu u modernijoj historiji. Nema tu nikog vise ko je u pravu ili nevin. Izraelci imaju vise para i veci IQ generalno i zato tlace Palestince, jer mogu ali ovi drugi su daleko od nevinih i jednostavne se mrze. U pravu nije ni jedna strana.