Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna ideja,i svaki respekt..toliko kilometarske obale i odvojiti 200metara super ideja...
dronovi tri dva jedan poleti hahaha
Ovo je bilo i prije. samo sada ozvaniccili.
Sve je ovo lijepo, i sama sam muslimanka i vazda trazimo neke uvale da nisam na udaru ociju iako ne nosim maramu. Ali zaista ne razumijem ovaj koncept pa gdje budu muzevi dok su zene ovdje? Evo ja imam muza i troje djece i Jel on treba da se kupa vani sa ostalim zenama a ja da budem ovdje? Nije uopste provokacija niti ista slicno samo mi moje jasno kako to funkcioniše,odete zajedno na more i onda svak na svoju stranu..
Muzevi su odvojeni. Zene ekstra jedan dio plaze muzevi ekstra drugi dio plaze. P
da li mogu zaplivati il se samo gušteraju na ležaljkama zna li se šta?
Respekt za Ulcinj!!!
ama ne smeta nikome to sto ti nosis hidjab....nego brate ne mozes ici na plazu i kupati se ako si se odlucio za takav zivot..idi po Dzamijama dovistima i mjestima gdje se upraznjava vjera...jer nositi hidjab je 24 h zivjeti vjeru...pa cemu onda ovo
Ako ne smeta onda je u redu ova sprovedba. U svakpm slucaju za pohvalu sad mogu ovdje i casne sestre u moru sa sestrama muslimankama da se kupaju.
Kad bi svi gledali samo svoja posla i ono sto ih se tice, niko nikome ne bi smetao. Ljudi nadjite mir u sebi, pa ga onda dijelite sa drugima
primitivizam
Trump je glup
Zar nije ljepše vidjeti Hanu kako u toplesu valove digne na Jadranu nego ove ??
Tu idem
Ovakvih plaza ima i u Krajini uz Unu gdje god gostuju arapi...
Test1231415167
hejt komentari mogu da pocnu, tri, cetiri, sad!
Odlicno.Necemo im smetati ali neka ni one ne smetaju nama na javnim plazama. Kako vrijede pravila za nas vrijede i za njih.
Svaka cast pametan poslovni potez, a i ljudski.
Šta će Pezic i Kuduzovic reći na ovo!?
Čast Hani Hadziavdagic, ovo je degutantno za gledat