Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palaćinke ne valjaju bez jednog čepa rakije.
a koje veličine jaja trebaju biti... dva jaja na 500ml i 300g... šta ako su jaja dosta veća od normalnih... šta je normalno jaje??? pitanja preko pitanja.. idealno je uvijek ono što se nekome dopada...
Hahahhahaha koja nauka palačinke ispeći
Sutra inšallah pah pravim.
Eurokrem? Nikad!
A šta fali eurokremu,maza ko maza,isto ili eurokrem ili nutelu,a i nemaju svi za nutelu ko ti.
4 jajeta,unjesto bijelog,koristi integralno psenicno brasno (lidlovo koristim).izbaciti ulje i so,a prskati tavu iz prskalice za ulje i to maslinovo i to vrlo malo.pojacan mirus dobicete dodavanjem piva umjesto vode.mlijeko i jogurt pozeljni u tijestu
Ja stavljam kiselu vodu i perfektne su
U Franciskoj se u smjesu dodaje citav puter i 4 Jaja ! A ne koristi se Ulje uopste ! Predobri su!