Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa začinom , bez začina , na gotovo 100 načina ? Bosanski lonac , 🤷‍♂️
Nije ovo jahnija, brate dragi. Jahnija je luk, meso, malo bijelog luka, zacini.
Ala kalja.
To je tagara,a jahnija je krupno luk i meso.Banja Luka i okrug to pravi kao i baminju
Nisam jezikoslovac, ali zar nije sa sjevera Bosne, odnosno iz sjeverne Bosne?
Ovo su fantasticna jela i treba ih popularizovat, al ne mozes ti kad je pomfrit od ko zna kakvog krompira fotogenicniji za Instagram, tako razmisljaju nove generacije.
KRAJISKO JELO MORA DA VALJA
ovo tučem sedmično, nebitno zima ili ljeto