Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako zelite zdrav hljeb, kombinujte bijelo brasno sa heljdinim, razenim, speltinim i integralnim psenicnim, zobenim mekinjama/pahuljicama, susamom, suncokretovim i tikvinim sjemenkama itd. Bijeli hljeb je nezdrav!
hljeb iz vecine pekara ne valja nicemu, bolje naucite kako se pravi nanin hljeb
Znate li zašto pekare imaju astronomske cijene? Jer prave hljeb od zlatnih zrna.
Mekan je kao duša i lijepi se k'o žvaka. Šta mu dodaju ne znam, ali će uvijek onaj kojeg pravimo kući biti ljepši, naravno ko zna da ga uredi fino.
U ovaj mix dodati i jednu i po kasiku sirceta.
Krenulo je Kako napraviti burek, hrenovka u pecivu...