Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj recept nije od ove citirane blogerke, vec ga znam od 1983 godine iz Prakticne zene gdje je bio zaveden kao 'ukusan, a jeftin'. Eto, toliki sam poznavalac.
Zar nije bolje pojesti svjeze jabuke,ane ubijati se secerima i glupostima,jos ako su domace i ne spricane
ko hoce da zivi 40 godina
Nezdravo