Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moju hanumu svaki dan obradujem sa sutlijom
Nije sutlijaš ako ga nena nije kuhala u zemljenoj ili kamenoj zdjeli na kraju plate jedno 5h. Pa kajmak odozgo se uhvati i pomalo na crvenu boju ide
A sutra recept za alvu
Misliš halvu?
sutlijaš mog
Ljepše je sa posuti ljutom paprikom umjesto cimetom.
Rijec sutlijas potice od turske rijeci sut sto znaci mlijeko, lijas je vezano za mjesto nastajanja Ilijas u blizini Sarajevo gdje je prvo sutlijas napravljen
Jesi ti pametan