Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probaj te na nacin,kao sto ja pravim,skuham krompir naravno procijedim,i izgnjecim,onda dodam malo marga,jedno dvije supene kasike,onda dodam dvije kasike pavlake 25%mm,i dvije zdenke i posolim po zelji,nesto savrsenog ukusa.Sad vi tom kuharu dao recept al umro covjek stas.
Da, da, svi mi volimo puter.
Bjez' ba budaletino..
Nakon obroka, Treca interna. Cuj 250 g maslaca na 1kg krompira???
Nista bez vegete i kajmaka...
Zna li ovaj koliko je puter kod nas,😅
Halo Klix. Nabavite čitanku: kako bismo, vi biste...