Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrok realno bezze, naša jela su jednostavna ali nenadmašna.
Haj' neka neko ode do mesnice pitati za govedji frikando. Da li ce mesar kolutati ocima ili ce se smijati?
Hoce'l ko objasniti boji je to komad "govedji frikando" ? Cuo sam za fricandeau d'Aveyron ( pate/pasteta) i onu iz Aosta ( ragout ) ali to su jela .
Njam.