Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kuci ga zvali sarma 😀
na svaku vijest iz bilo koje oblasti ide provociranje i ponizavanje na nacionalnoj osnovi ko je,cije je,odakle je e fakat teska bolest kojoj nikad lijeka nece naci na ovim prostorima
Da li je moguće da se samo ja pitam kako to da je jedan japrak najbolje ocijenjeno jelo u BiH?! Fakat mi nije jasno
ne bih rekla da je bosansko...
Bio neki dan kod prijateljima Turaka na rucku I vidi "cuda" iznijeli mi Japrak za rucak... Kao I masa drugih jela sve je iz Turske...
Japrak nije vidio Bosne. To je tradicionalno jelo Hercegovine i Dalmatinskog zaledja. Radio se od listova vinove loze
ko je prije moga naci mljeveno meso?
Fildžan,đezva,baklava i halva...sve je to tursko,a naše,bosansko,kao i japraci,sogan dolme,krzatme,šiš ćevapi...
Nije tursko nego perzijsko:) jedino sto su turci prije svojih osvajanja znali konzumirati je caj.
dobro je da nije tursko
japrak je Tursko jelo baj d vej ali ima Bosanska verzija. Japrak je bukvalno list u prevodu