Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogaca je Turska rijec. Toliko o ovom tradicionalnom bosanskom jelu koje ne treba daljenje pojašnjenje :)))))))
Prava pogača,.. jedan kg brašna, dva praška za pecivo, čajna kašika soli, i zakuhati mekano, nauljiti tepsiju od 35 cm , prebaciti u tepsiju i peći 35 minuta na 250 stepeni.
Odlična ko ima problema sa šećerom.🤣