Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja majka, alahrahmetile, ovo je pravila puno jednostavnije, i uglavnom sa svjezim namirnicama. Inace, suseno povrce smo koristili iskljucivo zimi, i to samo za kuhanje uz suho meso. Vjerovatno zato, danas sa skoro 90 godina mogu citati, pisati i cuti bez cvikera i slusnih pomagala. A u poredjenju sa vama mladima skoro da ne pravim pravopisne greske. Moglo bi se reci da ste zahvaljujuci ovim fensi receptima postali ne samo bolesnjiviji, nego i gluplji.
Dva ČEHNA bijelog luka, a ne češnja!
eh sad da ja do toskane idem samo za pile neko nema teorije, ja samo ovu nasu domacu perad kupujem
A gdje nabavimo taj sušeni paradajz?
Nije mi se osušio paradajz šta da radim?