Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajvar samo sa Brnjaka
Izvinite ali za mene ajvar bez patlidžana i nije pravi ajvar !!!
Ajvar + Hren = Hajvar
Tajni sastojak je paprika
Recept#ć vela havle#
Ovo je skandalozan recept, Paprika i patlidzan se obavezno ispeku i onda ogule pa tek onda sve ostalo.
I onda kako amigobih opisa.
Veze vi nemate. Paprika Patlidzan u omjeru 3:1 so, secer, ulje, malo esencije ili alkoholnog sirceta. Ko voli ljuto moze dodati koji feferon. Paprike obavezno ispeci ba rostilju i oguliti te samljet. Patlidzan u rerni ispeci i oguliti. Sve samljeti i idemo mijesanje nekih 2 do 3 sata i dobijete cisti uzitak. Puno posla ali cejf je cejf hehe
nema ajvara bez patlidzana kakav hren
Rodiš se ,odrasteš, završiš škole, udas se ,rodiš djecu ,napraviš 30-40 puta ajvar i to je to , alajhmanet