Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi odlično i šta je popara i šta je kvrguša, halva, ćetenija.......A bolje od vas znamo i jako se šta priprema. A znate li vi?????
Zar ovo nije kljukuša? Ovo se i danas jede u Krajini....
Mslim slicno Kljukuši, samo sto se kod orave Kljukuše ne koristi stari hljeb vec se napravi domace tjesto....
To vam je nešto kao kod nas u krajini "kljukuša"
ako nema suhog mesa onda to nije popara
To nas je odhranilo nas sirotinju ✌️🔥🔥
priprema se i sada, samo mlade danas ne znaju potkuhat hljeb, imaju velikeee nokte